Het is nu za nov 17, 2018 12:19 am

Informatief


 • Informatief

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Tips, informatie en waarschuwingen


  [Besloten] Hier vind je tips voor bijvoorbeeld het verhogen van je weerstand, slimme hulpmiddelen e.d., maar ook waarschuwingen tegen middelen die je absoluut niet moet gebruiken, ook niet op doktersvoorschrift. Lees dit vooral, en let op want er zullen regelmatig aanvullingen komen. NB Dit topic staat onder strenge controle. Alles wat hier wordt beschreven, moet op waarheid berusten. Je kunt wel reageren op een topic, maar wil je er zelf een plaatsen dan moet je dat aanvragen via een p.m. aan beheerder of een van de moderators.
  81 Topics
  348 Berichten
  do maa 20, 2014 11:37 am
  Ini Flutterinstructies (video)
 • Slijm: methoden om je longen leeg te maken


  [Besloten] De belangrijkste behandelmethode bij bronchiŽctasieŽn is het kwijt zien te raken van het slijm of muscus uit je longen. Dit kun je leren bij de fysiotherapeut. Maar omdat de meesten van ons geen fysiotherapeut toegewezen hebben gekregen, moesten we zelf uit zien te vinden wat de beste methode is. Die kan per persoon verschillen, zo is gebleken. De meeste methoden vind je in de link van het eerste bericht in dit topic. Succes!
  6 Topics
  6 Berichten
  do jan 02, 2014 9:26 am
  Ini Hoestprikkeldemper voor de nacht
 • Onze woon- en leefomgeving


  [Besloten] De forumleden zijn het er unaniem over eens dat wij eigenlijk in een huisje verweg in de frisse lucht zouden moeten wonen. Dan zijn wij het beste af: de ziekte heeft de minste kans zich uit te breiden en wij verkeren niet voortdurend onder mensen die voor ons een besmettingsbron kunnen vormen. Maar of dit nu haalbaar is... Lees zelf maar en praat mee.
  7 Topics
  89 Berichten
  do apr 12, 2012 12:14 pm
  correna Besmettingsgevaar????
 • Alternatieve artsen en middelen


  [Besloten] Lees hier over de ervaringen met alternatieve middelen om je ziekte te verlichten. Helaas hebben we nog geen patiŽnten in het forum die bij een alternatieve arts zijn geweest. Jij misschien? Dan zitten wij vooral op jouw ervaringen daarmee te wachten. Er is nog niet zo heel veel bekend en te vinden over dit onderwerp.
  3 Topics
  60 Berichten
  di mei 15, 2012 9:20 am
  Josephina forumbeheer Echinacea en Propolis
 • Vermoeidheid


  [Besloten] Vermoeidheid en bronchiŽctasieŽn: het wordt hier zo vaak genoemd dat er een apart topic voor geopend is. Verzoek aan jullie allemaal om hier je ervaringen met vermoeidheid uit te wisselen. Tips over hoe jullie ermee omgaan, zijn van het grootste belang.
  6 Topics
  87 Berichten
  ma okt 06, 2014 6:56 am
  Josephina forumbeheer Training spierkracht: minder vermoeid
 • Chirurgie? Ja of nee


  [Besloten] Dit is tegenwoordig een heikel punt. Men opereert niet meer zo gauw, zegt de ene arts, de andere zegt wat anders. Hoe noodzakelijk is een operatie en schiet je er uiteindelijk wel wat mee op? Lees de ervaringsdeskundigen hierover in dit topic.
  3 Topics
  36 Berichten
  wo jan 09, 2013 4:14 pm
  Josephina forumbeheer Longen repareren??
 • Wat artsen je niet vertellen


  [Besloten] In dit topic komen dingen aan de orde die ons op een andere manier ter ore kwamen dan via de huisarts of de longarts en die van invloed zijn op onze gezondheid, voor zover we dat dan nog zijn. Posts mogen hier alleen neergezet worden met bronvermelding erbij, anders worden wij ongeloofwaardig.
  4 Topics
  91 Berichten
  do nov 28, 2013 5:59 pm
  Josephina forumbeheer Informatieplicht behandelend arts

 • Nieuwe berichtenNieuwe berichten
 • Geen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten
 • Forum is geslotenForum is gesloten